ABOUT

IT-recruitment
bureau

TECHPROOF is een IT- recruitmentbureau gevestigd in ’s-Hertogenbosch. In 2019 is het bedrijf opgericht door Marloes Kapteijns. Nadat ze een aantal jaren als personeelsconsulent en IT Recruiter heeft gewerkt besloot ze haar eigen avontuur te starten.
Techproof | Marloes

Vrijheid, verantwoordelijkheid en doelgericht te werk gaan zijn voor mij de factoren voor succes.

Ik wilde een bedrijf starten waarbij ik lange termijn relaties aan zou gaan met zowel professionals als business partners. Recruitment is succesvol als je vooruit denkt. Vaak worden bureaus ingeschakeld als de professional gisteren al had moeten starten. Door mezelf te blijven ontwikkelen zorg ik er voor dat ik inhoudelijk zowel kandidaten als partners kan blijven adviseren en blijven we nadenken hoe we elkaar zo goed mogelijk kunnen helpen.

If you can dream it,
you can do it.
ABOUT

Onze kernwaarden

Om je werk goed te kunnen doen, is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Daarom houden wij vast aan de volgende kernwaarden:

Enthousiast

Gaat niet bestaat niet en de aanhouder wint. Met deze gedachten starten wij iedere ochtend met veel enthousiasme om onze partners en professionals bij elkaar te brengen en te verbinden.

Persoonlijk
What you see is what you get.

Wij zijn open en eerlijk over wat we doen, dat is duidelijk voor iedereen.

Betrokken
Together works better. Wij maken een begin, maar wij kunnen het niet alleen. Samen maken we een goede match.
Prikkelend

Wij zetten graag aan tot nadenken. En dat doen we door af en toe de grens op te zoeken, te prikkelen, uit te dagen. Door te prikkelen ontstaan nieuwe ideeën, activiteiten en oplossingen.

Doelgericht

Door precies te weten wat onze partners en kandidaten zoeken kunnen wij heel selectief en doelgericht te werk gaan.

Sluiten onze kernwaarden ook aan bij die van jou?

Bekijk hier onze openstaande vacature: