Over TECHPROOF

Maak kennis met TECHPROOF

Wij matchen Software Developers met de IT vacatures van onze opdrachtgevers. TECHPROOF is een IT gespecialiseerd recruitmentbureau. Wij zijn professioneel, informeel, eerlijk, betrokken, persoonlijk, enthousiast en serieus.Maar vooral de plek waar jij je oprecht geholpen voelt door een specialist op het gebied van Software Development. Maak kennis met onze werkwijze en laat je overtuigen. Wij helpen iedere Software Developer graag op weg naar de volgende stap in zijn of haar carrière. TECHPROOF zoekt voor iedere Software Developer de juiste positie.

Leer TECHPROOF kennen

 

Wij zetten alles op alles om (zo snel mogelijk) een technische uitdaging voor jou te vinden. Uiteraard ben jij degene die het tempo bepaalt. Oprichtster Marloes werkte voor zowel grote namen in de werving- en selectiewereld als ook voor kleine. Plezier en waardering zijn haar grootste drijfveer. Vertel persoonlijk over jouw passie, work life balance en technische uitdagingen, dan vinden wij een baan die precies bij jou past.

Altijd op zoek naar de perfecte match


Een echte goede match tussen kandidaat en werkgever is de basis voor een lange termijn relatie voor beide. Daarom besteden wij veel tijd aan het leren kennen van onze Partners en Kandidaten. We willen beide zo goed mogelijk begrijpen om zo de juiste match tot stand te brengen. Daar zetten wij ons iedere dag vol voor in!

Kernwaarden

Techproof_Enthousiast2

Enthousiast

Gaat niet bestaat niet en de aanhouder wint. Zo starten wij iedere ochtend om onze partners en Software professionals met elkaar te verbinden.

Techproof_Persoonlijk

Persoonlijk

What you see is what you get. Wij zijn open en eerlijk over wat we doen, dat is duidelijk voor iedereen.

Techproof_Betrokken

Betrokken

Together works better. Wij maken een begin, maar wij kunnen het niet alleen. Samen maken we een goede match.

Techproof_Prikkelend

Prikkelend

Wij zetten graag aan tot nadenken. En dat doen we door af en toe de grens op te zoeken. Door te prikkelen ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen.

Techproof_Doelgericht

Doelgericht

Door precies te weten wat onze partners en kandidaten zoeken kunnen wij heel selectief en doelgericht te werk gaan.