TECHPROOF VOOR BEDRIJVEN

Dienstverlening

Werving & Selectie

Wij zijn volledig gericht op IT. In deze wijde wereld luisteren we goed naar wie jij als persoon bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en wat voor cultuur goed bij jou past. Wij geloven er in dat als je een baan kiest waar jij jezelf goed voelt je ook jezelf sneller zult ontwikkelen en beter op je plek zult zitten. Omdat we ambassadeurs zijn voor onze partners gaan we altijd zelf op onderzoek uit. We bezoeken het kantoor, proeven de cultuur en natuurlijk de koffie.

TECHPROOF werkt met vaste partners. Wij streven er dan ook naar om langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze opdrachtgevers. Zo leren wij de organisatie kennen, ontstaat er vertrouwen en stijgt de kans om snel de juiste professionals te vinden. Op deze manier vertegenwoordigen wij jouw organisatie zoals je dat zelf ook zou doen. Wij gaan uitgebreid het gesprek met je aan om actief met je mee te kunnen denken. Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau? Is de vacature realistisch? Maar wat net zo belangrijk is, wat voor persoonlijkheid past er binnen het team en de organisatie.

Freelance

Wij hebben een uitgebreid netwerk van freelancers die binnen de IT Sector actief zijn. We kijken samen naar wat de behoefte is en brengen kandidaten onder jullie aandacht die vooraf gescreend zijn. Door onze persoonlijke aanpak delen we vooraf zoveel mogelijk informatie om sneller tot een match te komen. Dit doen we tegen een eerlijke prijs waarover we vooraf transparant communiceren met onze opdrachtgevers als kandidaten.

RPO (projecten)

Recruitment process outsourcing (RPO) is een samenwerking tussen een organisatie en een recruitmentspecialist. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het uitbesteden van recruitment processen binnen je organisatie Zo kan het zijn dat je niet de juiste expertise binnen de HR afdeling hebt of te weinig capaciteit of je bent als organisatie opzoek naar een moeilijk te werven doelgroep. Om de behoefte te achterhalen plannen we graag een persoonlijk gesprek zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken, het budget vast kunnen stellen en samen uit kunnen zoeken wat jouw organisatie nodig heeft.