IT-PROFESSIONALS

Ben jij als IT- professional op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Techproof | IT- professional

TECHPROOF Recruitment

Wij matchen de best passende professionals met de meest uitdagende posities. Zowel voor de eerste stap in je carrière als voor de volgende stap: TECHPROOF Recruitment helpt je vooruit met een uitdagende baan. Wij zetten ons uitgebreide netwerk in om de perfecte match te maken! Toe aan de volgende stap? Neem dan contact met ons op.

Waarom kandidaten voor ons kiezen

Marloes heeft me enorm goed geholpen in de communicatie en voorbereiding van gesprekken met mijn nieuwe werkgever. Marloes hield uitgebreid contact met zowel mij als mijn nieuwe werkgever om beide partijen te verzekeren van een juiste match.
Jorden
Developer
Mijn banenjacht ging na het eerste contact met Marloes ineens in sneltreinvaart. Dankzij haar zit ik nu precies op de juiste plek! Ze is tijdens het gehele project zeer betrokken en helpt je overal waar nodig! Top service!
Antoine
Developer
Marloes belde mij naar aanleiding van mijn LinkedIn profiel en website. We hebben een gesprek gehad over wat ik kan en in de toekomst wil kunnen. Hierbij werd na een tijdje duidelijk wat Marloes voor mij kon beteken en andersom. Al snel kwam ze met een bedrijf dat aansloot op mijn (gewenste) carrière. Na wat gesprekken en nette begeleiding van Marloes heb ik een nieuwe baan aangenomen. De werkwijze die zij aanhoudt werkt naar mijn idee vele malen beter dan die van andere recruiters.
Joey
Developer
Marloes heeft contact met mij opgenomen naar aanleiding van mijn LinkedIn profiel. We hebben een uitvoerig telefonisch gesprek gehad over mijn wensen omtrent mijn carrière. Ze heeft voor mij gezocht naar een bedrijf dat bij mijn wensen past. Inmiddels heb ik hierdoor ook een nieuwe baan aangenomen. Ze heeft mij van begin tot eind goed begeleid. Ik ben zeker tevreden over onze samenwerking.
Alexander
Developer
Het snelle en goede contact met Marloes heeft mij absoluut geholpen in het vinden van een passende nieuwe uitdaging. Door haar persoonlijke aanpak onderscheidt ze zich van de rest en ik kan haar dan ook zeker aanraden voor zowel bedrijven als zoekenden!
Fransois
Developer
Marloes heeft meerdere vacatures ingevuld in een korte tijd. Zij doet dit op een transparante manier en vooral met heel veel enthousiasme! Ze begrijpt heel snel de bedrijfscultuur en de overige behoeften van het bedrijf en komt met passende kandidaten. Ze is in haar communicatie zeer efficient en prettig. Ik heb onze samenwerking altijd erg prettig gevonden.
Irma
IT-Manager