VACATURE | DEN BOSCH | TECHPROOF

Junior Recruiter 

If you can dream it, you can do it. Met die gedachte startte ik in 2019 TECHPROOF. De wereld is aan het veranderen. Zo waren er vroeger te weinig banen en nu zijn we aan het vechten voor de beste talenten. Ondernemen betekent voor mij vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Als jij opzoek bent naar een werkgever die jou dat kan bieden en ben jij ook de juiste persoon die hiermee weet om te gaan lees dan zeker even verder.

TECHPROOF is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het vinden van IT professionals. Je kunt dan denken aan Software Developers, IT Project Managers, Scrum Masters en Product Owners die opzoek zijn naar een vaste baan of bijvoorbeeld een freelance constructie. We zijn gefocust op zuid/midden Nederland en bezoeken regelmatig onze klanten om het contact warm te houden.

Wat ga je doen als Junior Recruiter:
Hoe jouw werkdag er uit kan zien:

Tussen 08:00 – 09:30 uur begint jouw werkdag. Je checkt jouw e-mail en kijkt of dat er belangrijke e-mails zijn binnen gekomen. Voor aanvang van de stand-up meeting maak je een to do list.

Om 09:30 uur hebben we een stand-up meeting. Samen bespreken we welke kandidaten er in proces zijn en lopen de to-do list door. Tussen 09:45 en 12:00 uur ga je de kandidaten selecteren en benaderen die aansluiten op de wensen van jouw klanten. 12:00 – 13:00 uur pauze. 13:00 -17:00 uur, je hebt een intake met een kandidaat die je graag wil introduceren bij jouw klant. Je spreekt de kandidaat uitgebreid en zorgt er voor dat jouw klant alle informatie ontvangt om een goede beslissing te kunnen maken. Na introductie neem je contact op met jouw klant en vertel je zelf nog aanvullend waarom je vind dat de kandidaat goed aansluit bij het bedrijf waar je zelf vorige week nog kennis bent wezen maken. 17:00 – 17:30 je maakt alvast een to-do lijst voor de volgende dag. De eerste paar maanden zul je proactief moeten bouwen aan jouw netwerk. Als je dit eenmaal is gelukt en je blijft dit goed onderhouden ga je steeds meer mensen blij maken met een toffe baan. De aanhouder wint!

Wie ben jij
Wat kun je van TECHPROOF verwachten?
ARE YOU TECHPROOF?

2019 is het jaar dat TECHPROOF is opgericht. Wij geloven er in dat als je ergens werkt waar je gewaardeerd wordt, vertrouwen en vrijheid krijgt je met veel plezier naar je werk gaat. De afgelopen jaren hebben we een mooi netwerk van partners opgebouwd. Door een lange en duurzame relatie op te bouwen kunnen we elkaar versterken.

We staan bekend om transparantie, betrokkenheid en werken samen als team om de beste IT-professionals en de beste IT jobs te vinden. We hebben geen kei harde targets maar maken samen een plan wat past om onszelf uit te blijven dagen.