Professionals

Wij verbinden IT Professionals met top IT vacatures!

Zoek jij een nieuwe uitdaging als IT professional? TECHPROOF verbindt Software Developers met uitdagende vacatures bij een selecte groep top werkgevers. Wij werken op een professionele, persoonlijke en energieke wijze. We bemiddelen software Developers, zowel opgeleid als autodidact. Daarnaast werken we met opdrachtgevers waar we energie van krijgen. Daar bouwen we een intensieve samenwerking mee op. Dit zijn zowel start-ups als corporate bedrijven waar wij voor werven. We werken in verschillende branches, denk hierbij aan Retail, Finance, Consultancy, E-commerce, Travel, en Health Care. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match!

IT professional met vast dienstverband

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, een volgende stap in je carrière in vast dienstverband? Bekijk dan hier de voordelen van werving en selectie via TECHPROOF voor jou als IT professional:

Efficiënt omgaan met tijd

Je hoeft niet zelf actief te zoeken. Door eenmalig een uitgebreide intake te doen weten wij wat je wensen zijn. We houden contact via WhatsApp, E-mail en telefoon op momenten die we samen afspreken. Dit kan ook buiten kantoor uren.

Een sterke ‘Bullshit filter’

Er zijn een hoop vacatures die het plaatje mooier maken dan dat het werkelijk is. Jij ontvangt van TECHPROOF enkel de IT vacatures die perfect aansluiten op jouw wensenlijst. Daarnaast brengen we je ook op de hoogte van vacatures die niet online te vinden zijn.

Je ligt boven op de stapel

Wij zorgen ervoor dat op het moment dat wij je introduceren bij een van onze partners wij ook binnen 48 uur een reactie krijgen. Wij helpen je met het schrijven van een goed CV zodat je direct opvalt.

Altijd oprechte feedback

Het klinkt vanzelfsprekend maar in de praktijk gebeurt dit lang niet altijd. Je wil na een sollicitatiegesprek namelijk zowel de positieve als negatieve feedback horen zodat je er iets aan hebt in een vervolg gesprek.

Sterke band met vaste partners

Wij zorgen ervoor dat je sterker staat doordat we naast je CV ook onze Partner persoonlijk/telefonisch informeren. Door onze lange termijn relatie die we met partners opbouwen worden kandidaten regelmatig uitgenodigd na een telefonische introductie.

Een bron van advies

Wij geven je tips en aanvullende informatie over de organisatie zodat je die belangrijke goede eerste indruk maakt. Wij geven je tips en aanvullende informatie over de organisatie zodat je die belangrijke goede eerste indruk maakt. Waar kan jij advies bij gebruiken?

Persoonlijk en concreet loopbaanadvies

Wij willen je verbinden aan een nieuwe uitdaging die echt bij je past. Dit gaat verder dan enkel recruitment. We geven concrete tips zodat je jezelf goed kunt voorbereiden op een interview, over het verbeteren van je CV/LinkedInprofiel en geven ook gericht loopbaanadvies.

Contact

Wij staan altijd open om een kop koffie met je te drinken. Wie weet wat daar uit volgt. Stuur een mail naar marloes@techproof.nl. Bellen is sneller. Als je direct geholpen wil worden, neem dan contact met ons op!

Referenties

Kernwaarden

Techproof_Enthousiast2

Enthousiast

Gaat niet bestaat niet en de aanhouder wint. Zo starten wij iedere ochtend om onze partners en Software professionals met elkaar te verbinden.

Techproof_Persoonlijk

Persoonlijk

What you see is what you get. Wij zijn open en eerlijk over wat we doen, dat is duidelijk voor iedereen.

Techproof_Betrokken

Betrokken

Together works better. Wij maken een begin, maar wij kunnen het niet alleen. Samen maken we een goede match.

Techproof_Prikkelend

Prikkelend

Wij zetten graag aan tot nadenken. En dat doen we door af en toe de grens op te zoeken. Door te prikkelen ontstaan nieuwe ideeën en oplossingen.

Techproof_Doelgericht

Doelgericht

Door precies te weten wat onze partners en kandidaten zoeken kunnen wij heel selectief en doelgericht te werk gaan.