Opdrachtgevers

Vind de software professional die bij je bedrijf past!

Ben je op zoek naar een Software professional, Ninja of Eind Baas in vast dienstverband? Wij helpen je graag bij het recruitmentproces. Ruim 75% van de professionals in de markt zijn passieve / latente kandidaten: zij zullen zelf niet actief reageren op een vacature, maar staan wel open voor een nieuwe uitdaging. Als recruitmentbureau is het onze expertise om deze IT professionals op een proactieve manier te benaderen en te enthousiasmeren over je organisatie en positie.

Investeren in een langdurige samenwerking

TECHPROOF werkt met vaste partners. Wij streven er dan ook naar om langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze opdrachtgevers. Zo leren wij de organisatie kennen, ontstaat er vertrouwen en stijgt de kans om snel de juiste software professionals te vinden. Op deze manier vertegenwoordigen wij jouw organisatie zoals je dat zelf ook zou doen. Wij gaan uitgebreid het gesprek met je aan om actief met je mee te kunnen denken. Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau? Is de vacature realistisch? Maar wat net zo belangrijk is, wat voor persoonlijkheid past er binnen het team en de organisatie. Hoe ziet jullie werkomgeving eruit? Hoe smaakt jullie koffie?

Een efficiënte werkwijze

Hoe vind je de juiste Software Professionals? Bespaar kostbare tijd in de zoektocht en voorkom dat er ongeschikte kandidaten aan tafel komen. TECHPROOF begeleidt het werving en selectie proces zodat je enkel wordt voorgesteld aan de beste IT professionals voor de betreffende positie.

 

Om de perfecte match voor je als werkgever te kunnen maken wil TECHPROOF graag de organisatie, de mensen en cultuur goed leren kennen. Hierdoor kunnen we sneller een betere match maken. TECHPROOF voert de eerste gesprekken met de kandidaat, face to face of telefonisch. Je ontvangt bij het voorstellen van de kandidaten een schriftelijke presentatie van de geselecteerde kandidaat. TECHPROOF regelt vervolgens de kennismakingsgesprekken, vervolggesprekken en eventuele afwijzingen. Omdat het in de huidige gespannen arbeidsmarkt erg belangrijk is om door te pakken, bewaakt TECHPROOF de hele voortgang van het proces.

Ga de samenwerking aan met TECHPROOF:

Gedreven om de beste IT professionals voor te vinden

Wij investeren in een langdurige samenwerking

Wij werken volgens het no cure no pay principe

Wij selecteren enkel de beste Software Professionals

Uitermate flexibel, ook buiten kantoor uren zijn wij bereikbaar